Hlavní obsah
Článek

Victoria Beckham (50) nám čím dál tím víc mizí před očima. Bývalá zpěvačka a stávající módní návrhářka byla nedávno spatřena v Londýně s dcerou Harper a svou vyzáblou postavou šokovala okolí.

O manželce slavného fotbalisty Davida Beckhama (48) je známé, že je svou postavou posedlá. Hubnutí a dietám podřídila téměř celý svůj život, nikdo ale nechápe, proč, neboť kdysi bývala štíhlou, přitom zdravě vyhlížející ženou.

Victoria, která ani během čtyř těhotenství téměř nepřibrala, se pohybovala po Notting Hillu se svou dcerou Harper v náručí. Na sobě měla tmavé džínové kalhoty, svetr a v něm světlou košili. A protože si obula boty na podpatku, její útlá postava o to více vynikla.

I když se mnohým Victoriin vzhled příčí a nazývají ji “chodící kostrou“, módní návrháři její postavu považují za ideální. Sama Beckham je ale ke svým křivkám a vzhledu velmi kritická. „Je mnoho věcí, které na svém těle nemám ráda. Nemám ráda své vlasy, pupík, břicho a nehty,“ uvedla kdysi.

Victoria je zkrátka posedlá touhou být hubená a dokonalá. V nedávném rozhovoru dokonce uvedla proč. „S přáteli jsme si jednou povídali o tom, jak jsou sedmnáctileté modelky s velikostí 34 nádherné, tak jsem si řekla: ‚Fajn, jdu do toho taky!‘“. Slavné divě ale zřejmě uniklo, že sedmnáct jí už nikdy nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám