Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na nedostatek práce si čerstvá čtyřicátnice Eva Herzigová rozhodně nemůže stěžovat. Nedávno mnoha lidem vyrazila dech odhalenou reklamou na obuv Brian Antwood a dnes už se může chlubit dalším skvělým kontraktem. Česká kráska totiž vyfoukla ostatním modelkám lukrativní kšeft v podobě reprezentování značky Dior.

Herzigová se stala tváří jejich řady krémů a kosmetiky pro zralejší pleť s názvem Capture Total. O senzační snímky se postaral věhlasný francouzský módní a portrétní fotograf Patrick Demarchelier (69). Eva má na nich dozadu sčesané vlasy a jemné líčení, aby vynikla její pleť. Ta se přitom zdá být natolik bezchybná a hladká, až se nelze vyhnout dojmu, zda se o ni nepostaral spíš Photoshop...

Eva si za svou kariéru připsala řadu úspěchů. Kromě spolupráce se světoznámými značkami si tato kráska původem z Litvínova vysloužila obdiv především svou ideální postavou, díky které se objevila jak v katalozích Victoria’s Secret, tak v magazínu Sports Illustrated. Byla rovněž modelkou Agent Provocateur, ale nejslavnější se bezpochyby stala její reklama Hello Boys z roku 1994 na Wonderbru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám