Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O zpěvačce Ivetě Bartošové (†48) si často v médiích můžeme přečíst její stýskání si nad finanční situací. Donedávna musela měsíčně platit čtyřicetitisícovou hypotéku, přestože měla nulový příjem. Jenže kde na to brát? Podle našich informací ji několikrát zachránil tajemný sponzor, který jí v igelitce na plotě jejího domu v Uhříněvsi nechal pořádný balík peněz!

„V době, kdy Iveta plakala, že nemá na hypotéku, jí několikrát někdo na plotě nechal pár desítek tisíc korun. Dal to tam šikovně, aby to nebylo vidět zvenčí, ale jen zevnitř,“ svěřil se nám zdroj z okolí Bartošové. Podle něj o tajemném dárci neměl tušení ani Ivetin přítel Josef Rychtář.

Jenže tajemný sponzor asi nebude zas až tak tajemný, jak se zdá. „Esemeskou se jí ozval Zdeněk Macura (49) (bývalý přítel Bartošové a muž, který se snaží Ivetu zachránit ze spárů Rychtáře – pozn. red), jestli peníze v pořádku dostala,“ dozvěděli jsme se od kamarádky Bartošové.

Nebýt darovaných peněz, je dnes možná Iveta už dávno na ulici. Přesto se Macurovi „odvděčila“ tím, že o něm veřejně několikrát prohlásila, že ji pronásleduje a dala mu i ránu do obličeje.

A co na nové zprávy říká sám Macura? „Já bych tyhle věci nemedializoval. Párkrát jsem Ivetě chtěl pomoci, když byla v nouzi, ale je to jen mezi námi. Vždy měla doma peklo, když jsme spolu byli v kontaktu,“ ošívá se Macura. Jeho kamarádi se bojí, že na svou až přehnanou lidumilnost jednou škaredě doplatí. Vždyť Ivetu prý už jednou chtěl z Rychtářovy moci vykoupit a jejímu druhovi dal údajně zálohu padesát tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám