Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) ještě před necelými dvěma měsíci šokovala svou příšernou vizáží, které vévodil napuchlý obličej s tlustou vrstvou make-upu, jenž připomínal obrovský medicinbal.

Ihned se proto stala terčem nemístných vtipů, a to nejen v anonymním prostředí internetu, ale dokonce i na společenských akcích.

Na křtu desky skupiny Kroky Michala Davida, během kterého všichni propírali zběsilý útěk Josefa Kokty před jeho noční můrou posledních týdnů Ornellou Štikovou (31), se objevil travestita Pavel Kieweg, známý pod uměleckým pseudonymem Sandra.

Přítomní hosté si v jednu chvíli zmateně mysleli, že na akci dorazila také Iveta Bartošová, do jejíž podoby se travestita natolik stylizoval, že byl takřka věrnou kopií známé zpěvačky. Až na to, že se jednalo o její těžkotonážní verzi s o několik čísel větším poprsím.

V současnosti už by se zmíněný travestita musel hodně snažit, aby známou zpěvačku dokázal věrně napodobit. Bartošová díky spolupráci s novou televizí Pětka, pro kterou natáčí reality show ze svého života, tvrdě maká, drží dietu a vypadá naprosto fantasticky.

Kila navíc zmizela po měsíční dřině jako mávnutím kouzelného proutku a zdá se, že to Iveta se svým návratem na výsluní myslí opravdu vážně. Teď už si z ní legraci jen tak někdo neudělá.

Reklama

Další články

Načítám