Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) dlouho bez práce nezůstala. Jen měsíc po svém návratu z Miami, kde trávila se svým partnerem Vlastou Hájkem a dcerkou Salmou zimu, dostala zpátky své staré místo. Po roční pauze se vrací do společenského magazínu Top Star.

„Od porodu jsem nic netočila. Naposledy v devátém měsíci těhotenství s Karlem Gottem reportáž o tancování. A teď jsem si řekla, že by nebylo špatné se zase po čase ukázat na obrazovce,“ svěřila se Super.cz Belohorcová. Kdo by ale čekal, že ji stejně jako ostatní reportérky bude vídat každý týden minimálně ve dvou reportážích, pletl by se. Podle svých slov nebude honit kauzy, jako některé její kolegyně.

„Natočím maximálně dvě reportáže měsíčně. Neženu se totiž za každou cenu za kauzami. Chci točit o zajímavých lidech,“ vysvětlila Belohorcová. Ta už dokonce přesně ví, koho by chtěla ulovit jako prvního. „Mám velký zájem natáčet s Marikou Gombitovou. Snažím se o to už dva roky, ale stále se mi to nepodařilo. Momentálně si ale chystám seznam lidí, kteří dlouho nebyli v Top Staru. Pak je začnu obvolávat,“ dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám