Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebník Michal Dvořák a Lucie Kvasnicová, známá jako DJ Lucca, patří mezi rodiče, kteří tráví se svou ratolestí veškerý svůj čas. Slavný pár nevyužívá pomoci chůvy ani hlídání babiček a jiných příbuzných, raději jsou oba rodiči čtyřiadvacet hodin denně.

Nejinak tomu bylo před pár dny, kdy Lucca představila na tanečním festivalu DanceLife Expo společně se svojí sestrou, choreografkou Qašou, vlastní projekt, ve kterém propojily tanec s elektronickou hudbou. Na vystoupení vzaly i své ratolesti.

„Bylo to tady nabité. Se sestrou jsme měly společné vystoupení a potom ještě jednu prezentaci s Jardou Kunešem, se kterým jsem dělala StarDance. A strejda Michal zatím zabavil děti,“ popsala úlohu partnera DJ Luccy Michala Dvořáka choreografka.

Bezstarostná rodinka nebyla jediná, kdo si to v Brně skvěle užil. Nadšený prvním ročníkem festivalu byl i tanečník a choreograf Yemi, který sem přijel se svým partnerem Jaromírem a vlastní skupinou JAD Company a ovládl celou hlavní stage.

„Hrozně se mi tady líbí. Byli jsme trošku pozadu, protože v cizích zemích veletrhy tance už fungují a tanec se tam bere jako samostatný hospodářský celek. Tento první počin se pořadatelům, myslím, hodně povedl. Přišlo sem hodně lidí a byla tady k vidění spousta žánrů, což mě baví, protože se lidé potkávají mezi sebou. Tanečníci standardních tanců, streetdanceři a baleťáci k sobě jinak mají dost daleko, ale tento víkend byli všichni pod jednou střechou,“ nešetřil chválou tanečník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám