Hlavní obsah
Článek

Gábina Partyšová (45) a Jaro Slávik (49) toho mají společného více, než se zdá. Již nějaký čas spolupracují, další velkolepé plány aktuálně spřádají a taky se minulý týden sešli před objektivem Daniela Zahrádky, dvorního fotografa Gábiny, aby nafotili fashion snímky. Na výsledek se můžete podívat jako první.

„Fotili jsme spolu už podruhé a byla to velmi příjemná práce. S Jarem nás pojí mnohé. Blíže jsme se seznámili loni při moderování České Miss. Od té doby jsme v kontaktu nejen v pracovní rovině, ale také jako přátelé,“ svěřila Super.cz Gábina, která, stejně jako Jaro, loni neměla právě lehký rok.

„Uvědomila jsem si, že pochopit mě v mé situaci může jen rodina a ten, kdo zažil něco podobného. Jaro je mi jako jeden z mála v naší branži velkou oporou,“ dodává moderátorka.

Roli modela si evidentně užil i Jaro, který na Gábině dle svých slov oceňuje v prvé řadě smysl pro černý humor. „Myslím, že se Danovi podařilo skvěle zachytit nádhernou nostalgickou atmosféru. Trochu mi ty fotky připomínají snímky členů rockových skupin, kteří už si toho opravdu hodně odskákali a nemusí nic říkat. A tak je to vlastně i se mnou a s Gábinou,“ sdělil Super.cz producent a moderátor, který se závěrem rozpovídal i o prodeji svého domu a úprku za hranice.

„Dům stále prodávám a k dalším spekulacím se raději nebudu vyjadřovat. Navíc se domnívám, že v dnešní době je úplně jedno, kde má člověk svou kancelář,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám