Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá královna krásy, Miss z roku 1996 Petra Minářová, kdysi připravila o titul vnadnou Ivu Kubelkovou, která skončila druhá. V posledních letech po Petře není vidu ani slechu. Kde je jí konec? Na finále České Miss byla k nepoznání a málokdo nádhernou Petru poznal.

"Je to záměr. Užila jsem si společnosti až až a chtěla jsem si odpočinout a mít soukromý rodinný život. Modelingu se již nevěnuji. Určitě jsem na něj ale nezanevřela a jsem v kontaktu s přáteli," řekla Super.cz Minářová, která našla náplň života v koních, kterým se věnuje na plný úvazek.

"Minulý víkend jsem byla závodit v Rakousku, úspěšně jsem splnila kvalifikaci na mezinárodní závody. Příští víkend mě čekají další závody v zahraničí, v podstatě celou sezónu budu závodit po Evropě," prozrazuje bývalá královna krásy.

A prý se dá koňmi i dobře vydělat. "Dělám to profesionálně. Měla jsem štěstí, že jsem prodala nějaké mladé koně, další se vzdělali do vysoké jezdecké úrovně. Z toho platím současný jezdecký sport. Dá se říct, že to je výdělečný sport. Já to ale dělám kvůli vášni a zájmu. Baví mě to, nedělám to kvůli penězům," vysvětluje Petra, která již několik let žije s přítelem Romanem.

Děti ani svatbu ale zatím nechystá. "Rodinu jsem zatím neplánovala. Jednou jsem si svatbu užila a další neplánuju. Není to moje priorita," dodala Minářová.

Reklama

Další články

Načítám