Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V reality show MasterChef je to někdy stejně slzavé údolí jako v Poště pro tebe. V dalším dílu se například sebevědomý vtipálek Václav Říha z Prahy psychicky úplně složí.

Mohla za to jeho fotografie z dětství, kterou porotci schovali soutěžícím do mystery boxu. Když ji Vašek uviděl, byl v šoku. Po chvíli boje se sebou samým neudržel slzy. Jeho stavu si všiml porotce Radek Šubrt, který se začal zajímat, co se s ním děje. Říha stěží přiznal těžké vzpomínky, rozpovídal se ale až v zákulisí poté, co neudržel emoce na uzdě.

Jeho dětství nebylo procházkou růžovým sadem. S rodiči odešel do Holandska, odkud se po čtyřech letech vrátili zpátky. Jeho otec zemřel na rakovinu a později zemřela i jeho milovaná prababička.

„Nechci, aby mi pořád někdo umíral. Ale bude," vzlykal Vašek.

Zhroucení jindy veselého a sebevědomého Václava se podepsalo i na náladě ostatních soutěžících. Jak na tuto situaci reagovali, uvidí televizní diváci už dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám