Hlavní obsah
Článek

Michaela Ochotská (39) patrně usoudila, že už je vhodná doba na to, aby veřejnosti dala najevo svou lásku, o které jako první věděl už na podzim Super.cz. Tehdy však byla moderátorka Televizních novin na Nově ještě zadanou dívkou a pro tu se nehodilo, aby kápla božskou a práskla na sebe nevěru. Proto až teď, pár týdnů potom, co dostala kopačky od expřítele Michala Exnera, přiznala, co všichni už vědí od našeho serveru: „Miluju tenistu Lukáše Rosola!"

To byly časy! Když Super.cz zjistil, že se Ochotská na zadanou dámu stýká až moc často se zabouchnutým tenistou, Míša i její bývalý to vehementně popírali. Až fotografie páru od paparazzi před pár týdny zapříčinily, že Exnerovi začaly vadit parohy nasazené před celou veřejností a dal milé televizní moderátorce sbohem.

A i když se Michaela dušovala, že kvůli nikomu třetímu to nebylo, stačilo pár týdnů a románek sama přiznala. Stejně už všichni věděli, že v Americe není sama, nýbrž s třetím nejlepším českým tenistou.

„Momentálně jsem spokojená a šťastná, je nám spolu moc hezky. Jak dlouho to vydrží, ukáže jen čas," řekla Prásku Michaela. Server to prý ví první, bohužel první z posledních. Uvěřil i Míšině tvrzení, že doteď s Rosolem jen kamarádila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám