Hlavní obsah
Článek

Bývalá přítelkyně Leoše Mareše (47) Gabriela Dvořáková (35) byla vždy tak trochu éterickou bytostí, která po chodníku snad ani nekráčí, ale pluje. Proto není divu, že když se rozhodla domluvit se stylistkou Barborou Navrátilovou na fotkách v roli učitelky, nemohla mít v ruce rákosku, ale z jejího přirozeně půvabné tvářičky muselo vyzařovat ještě víc něhy, než kdy jindy. Podívejte se do fotogalerie na snímky Gábiny, které to sekne, i když jí z horní části oděvu nic nevykukuje!

Gábina má vystudovanou střední pedagogickou školu a také VŠ pedagogického zmaření. Může tudíž na prvním stupni učit dětičky, k čemuž se, až definitivně uzavře dráhu modelky, také chystá. „Nedokážu si bez toho svůj další život představit. Děti miluju,“ svěřila se Super.cz nádherná dívka, které to na nejnovějších snímcích opět neobyčejně sluší.

„Vymyslela jsem takový styling, aby Gábina zůstala sama sebou, zároveň však fotky spolu s dětmi zůstaly jemné a opravdové. To se nám myslím spolu s fotografkou Nikolou Bílkovou podařilo a Gábinu nyní všichni uvidí úplně jinak než kdy předtím,“ uvedla produkční celého focení Barbora Navrátilová.

Focení s dvouletým klučíkem a čtyřletou holčičkou bylo náročné a tak se celý štáb pořádně zapotil. A jak si focení užívala Gabča?

„Perfektní make-up, mladá a velice nadějná fotografka, výborný styling, ty nejroztomilejší děti a já. Troufnu si říci, že šlo o bezchybný tým. Nikdo nemohl na fotografiích lépe vystihnout to, co mám ráda a to, co je mým životním snem v mé pracovní cestě,“ neskrývá nadšení Gábina.

Reklama

Další články

Načítám