Hlavní obsah
Článek

Není první ani poslední, kdo toužil podobat se panence Barbie. Tato touha se ale v průběhu let u modelky Alicie Douvall změnila v posedlost. Známá Angličanka se stala ‚nejplastikovějším‘ člověkem na světě a dnes viní i lékaře, že jí v její závislosti na kosmetických procedurách a plastických operacích nezabránili. Celkem jich totiž podstoupila neuvěřitelných 330.

Za všechny tyto úkony teprve čtyřiatřicetiletá modelka utratila již více než milión liber (přes 30 miliónů korun). Celý nekonečný kolotoč prý odstartoval Alicin pocit, že je ošklivá. Že je ale něco v nepořádku s její psychikou si však mohli všimnout sami lékaři, jelikož i na konzultace chodila s  Barbie v ruce. Dnes se prý dokonce najde jeden chirurg, který ji operoval padesátkrát.

Dnes už si Alicia uvědomuje, že její jednání nebylo v pořádku, a proto se začala aktivně angažovat i v kampani Stop The Cosmetic Surgery Cowboys bojující za novelu zákona o ochraně veřejnosti. V praxi by to znamenalo, že klient si o zákroku bude s lékařem povídat minimálně půl hodiny, a především mu budou vysvětlena veškerá rizika, která při operaci hrozí.

Sama Douvall prý začínala se zvětšením prsou, když jí bylo teprve 17 let. Od té doby ale její ňadra prošla dalšími 16 úpravami. Její obličej je několikanásobně upravován v oblasti očí, nosu, lícních kostí i brady. Zásahy prošlo i její břicho či pozadí, kde má implantáty. Rovněž si nechala odstranit několik žeber pro útlejší pas. Nejbizarnější je však zkrácení prstů u nohou, aby v páskových botách vypadaly lépe.

Reklama

Další články

Načítám