Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda skupiny Holki úspěšně hubne! „Obezin užívám teprve čtvrtý týden a už mám dole 5 kilo. Navíc si toho všimli všechny moje kamarádky, které nevěřily, že to dokážu,“ říká Klára Kolomazníková. Nedávno ji oslovila společnost Danare a.s., zda by nechtěla vyzkoušet přírodní přípravek na hubnutí OBEZIN™. „Jsem objednaná na liposukci. Vůbec jsem netušila, že existuje nějaké jiné řešení,“ dodává Klára.

Super akce na Obezin: Dnes za 490 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Po rozchodu s přítelem jsem na tom byla opravdu špatně a hrozně jsem přibrala. Jenom díky dceři jsem v sobě objevila sílu jít dál,“ popisuje svůj příběh Klára. Nyní připravuje nové CD a v létě k němu natočí videoklip. „Chtěla bych zhubnout 20 kilo dřív, než začnu natáčet. Netušila jsem, že to půjde bez trápení a hladovění,“ pokračuje slavná exHolka a celá přitom září. OBEZIN™ obsahuje rostlinný komplex PSC™, který po zapití vodou zvětší v žaludku svůj objem, a díky tomu sníte méně. Kromě toho se zpomalí trávení, proto delší dobu nemáte hlad. Druhou účinnou látkou je mořská řasa Spirulina platensis, která účinně omezuje chuť na sladké.

Super akce na Obezin: Dnes za 490 Kč! Sleva také na Obezin after diet a Obezin junior

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Produkty společnosti Danare, a.s. už pomohly mnoha známým osobnostem. V loňském roce díky Obezinu zhubla bývalá Miss ČSSR Ivana Christová celých 18 kilogramů, a to po pěti letech trápení s neúčinnými dietami. V Čechách je ale nejznámější osobností spojenou s Obezinem zpěvačka Michaela Nosková (30), která celý svůj život marně bojuje s jojo efektem, kdykoliv se jí povede zhubnout. Díky Obezinu after diet si však už více než půl roku svou váhu bez problému drží. Obezin after diet funguje proti jojo efektu po jakékoliv redukční dietě.

Super akce na Obezin: Dnes za 490 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Miss ČSSR 1989 Ivana Christová vypadá opět fantasticky! „Nohy a zadek už mám super, rýsuje se mi pas a bříško chytá kontury,“ vysvětluje nejkrásnější československá žena roku 1989, která zhubla již 18 kilogramů. Jak to udělala? Také ji oslovila česká firma Danare, zda by chtěla svůj boj s nadváhou vyhrát pomocí nového přírodního prostředku Obezin. „Souhlasila jsem jen proto, že se jedná o čistě přírodní produkt. Díky Obezinu hubnu a nehladovím,“ říká Ivana a přitom z ní čiší vitalita a optimismus.

Super akce na Obezin: Dnes za 490 Kč! Sleva také na Obezin after diet a Obezin junior

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také Markétě Mayerové OBEZIN™ výrazně pomohl. Vloni prodělala drastickou dietu, při které zhubla téměř 18 kg. Více se jí ale zhubnout nedařilo a navíc ihned znovu přibrala 3 kg. Po měsíční kůře s Obezinem Markéta eliminovala jojo efekt a navíc shodila další 2 kilogramy. OBEZIN™ jí pomohl naučit se pravidelně a zdravě stravovat a díky tomu znovu netloustnout. Uvedené ceny jsou platné pouze do neděle 31.března 2013!!!

Další články

Načítám