Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podprsenky Avalingerie jsou synonymem pro pohodlí a luxus v jednom balení. Pro jejich precizní zpracování a smysl pro detail si je zamilovala nejedna nositelka. A není se čemu divit. Jejich střihy jsou navrhovány tak, aby podtrhly krásu ženských křivek všech velikostí. Prohlédněte si výběr z aktuální kolekce a objevte jejich kouzlo také.

Celá kolekce je nyní se slevou 20 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přestože jsou specialitou značky Avalingerie podprsenky typu push-up, nezapomíná ani na ženy s větším poprsím a nabízí velký výběr krásných kousků i ve větších velikostech. Až do konce týdne všechny kousky z této řady pořídíte se slevou 20 %. Vyberte si!

Ve víru vášně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okouzlující bordó push-up podprsenka Orland ve vás probudí vášeň a touhu. Bezešvý střih se hodí pod přiléhavé oblečení a pevně vyztužené košíčky dodají vašemu dekoltu na plnosti. Ramínka můžete odepnout a obléknout podprsenku i pod top bez ramínek. Krásný detail květiny mezi košíčky vám dodá šmrnc. Nenechávejte se svést – svádějte!

Pro romantičky, které chtějí oslnit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neobyčejně krásná podprsenka Perris v sobě kloubí něžnost, luxus a originalitu. Dojem klasické bílé podprsenky posouvá na vyšší úroveň netradiční zpracování krajkové výšivky i zajímavý střih. Všité boční kostice poskytnou vašim vnadám tu správnou oporu a s vyjímatelnými vycpávkami můžete v okamžiku vykouzlit extra plný dekolt. Podlehnete jejímu jemnému kouzlu?

Velká prsa si zaslouží velkou pozornost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Avalingerie nezapomíná ani na obdařenější ženy a přichází s luxusní podprsenkou, která zkrotí i bujné vnady a dá jim požadovaný tvar. Pevná ramínka, boční kostice a padnoucí střih jsou zárukou správného držení. Krásné zpracování a decentní krajkové zdobení jsou detaily, které činí tuto podprsenku jasnou favoritkou. Co myslíte?

Přední zapínání pro vaše pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pohodlí nemusí být vždy na úkor atraktivního vzhledu. Důkazem je push-up podprsenka Oeno. Celodenní komfort zajišťuje bavlněné podšití a praktické přední zapínání usnadňuje oblékání i svlékání podprsenky. Vyztužené košíčky vytvoří dokonalý dekolt, který podtrhne jemná krajka s decentním vzorem. Můžete tak celý den nejen skvěle vypadat, ale také se tak cítit.

Další články

Načítám