Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kapela Divokej Bill letos oslaví své patnácté výročí. Jak se ale kluci svěřili, znají se mnohem déle. Někteří dokonce už od mateřské školky.

„Sice jsme spolu 15 let, ale s většinou kluků se známe už mnohem déle, třeba se Štěpánem jsme spolu chodili už do mateřské školky, takže je to už skoro 30 let, co se známe. A s Adamem jsme spolu začali chodit do stejné třídy na střední. Myslím, že tím, jak jsme parta kamarádů a potkáváme se i mimo koncerty, tak nám to pomáhá v tom přecházet různý ponorky a špatný nálady, co se občas všem stávají. V nejhorším si od sebe dáme na pár dní klid a pak je to zase dobrý,“ vysvětlil strategii na pohodovou spolupráci Roman Procházka a ostatní svorně přikývli.

„Samozřejmě, těžké to je, ale když všichni jdeme za stejným cílem a dokážeme být tolerantní, tak se to dá zvládnout,“ doplnil svého kolegu Adam Karlík.

Je vidět, že pánové vědí, o čem mluví. Letos si přiťuknou už na patnáctiletou spolupráci v kapele Divokej Bill, kterou oslaví vydáním nové desky s příznačným názvem 15. Ta spatří světlo světa už v dubnu a představí 11 zbrusu nových písniček. Ty spolu s osvědčenými hity kapely zazní také na připravovaném turné, které odstartuje 11. května a Billové během něj zavítají do 15 měst napříč Českou republikou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám