Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doslova k prasknutí měla v pátek odpoledne na sobě nasoukané šaty Kim Kardashian (43). Americká reality star, která se z nepochopitelných důvodů neustále snaží působit i v těhotenství štíhlejší, se opět navlékla do úzkých minišatů, které obepínaly především její stále se zvětšující ňadra. A to tak detailně, že absence podprsenky byla na první pohled evidentní.

Opět bezchybně upravená a vyladěná Kim navštívila obchodní dům v Los Angeles Fred Segal. Od hlavy až k patě v černé barvě tam nezašla na nákupy, ale především na oběd se svou blízkou kamarádkou Robin Antin.

Poté, co lékaři Kim doporučili, aby již tak intenzivně nenavštěvovala posilovnu, si musela najít jiný koníček, při němž by měla pocit, že dělá něco pro svou krásu. Nedávno si tak nechala vpichovat vlastní krev do obličeje za účelem vypadat mladší. O víkendu pro změnu vyzkoušela tradiční akupunkturu a jehličky zapíchané v obličeji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám