Hlavní obsah
Článek

Na výsluní se navrátivší Iveta Bartošová (†48) celá září radostí z toho, jak pěkně se k ní chová televize Pětka, jejíhož pondělního večerního startu je hlavní tváří. Jenže vedení stanice nebylo tak úplně padlé na hlavu a do smlouvy dalo klauzuli, na základě které může dříve problémovou zpěvačku trestat finančními sankcemi za každou z jejích závažných chyb! „Pokuta by byla v případě, kdyby nedodržela smluvené termíny natáčení nebo kdyby nedopadl jejím zapříčiněním koncert v Lucerně,“ prozradil Super.cz generální ředitel Pětky Marek Vítek.

„Natáčení nám potvrzuje, že Iveta není troska. Všechny dohodnuté termíny vždy dodržela. Zatím spolupráce probíhá bez problémů,“ chválí svou hvězdičku televizní boss. „Točíme, když chci já. V tomhle směru je ke mně televize Pětka velmi tolerantní. Jsme takoví kamarádi. Štáb je taková moje druhá pracovní rodina,“ vrací chválu svému chlebodárci Bartošová, která nyní vypadá opravdu fantasticky.

„Máme sankce, ale na obě strany. Když my nedodržíme, co jsme slíbili, jsme smluvně zavázáni platit Ivetě. A naopak, když Iveta nedodrží to své, tak je smluvně zavázána nám. A týká se to jak nesplnění termínů natáčení, tak koncertu v Lucerně, pokud by neproběhl jejím zaviněním,“ dodal Marek Vítek s tím, že pevně věří, že spolupráce dopadne dobře pro obě strany a že diváky bude zajímat i některý z dalších původních dvaatřiceti formátů, který si na svůj start televize připravila.

„Každý den budeme vysílat jedenáct hodin premiér. Nemáme žádné zahraniční akvizice, nebudeme diváky unavovat nekonečnými detektivními seriály,“ řekl k tomu programový ředitel Pětky Václav Kutil.

Reklama

Další články

Načítám