Hlavní obsah
Článek

Zní to jako další šílenost ze života Ivety Bartošové (†48), ale tahle zpráva má dost velkou logiku. Zpěvačka nám prozradila, že ke svému pravidelnému běhání potřebuje maskérku. „Protože se při něm zpotím,“ vypráví. Jenže kdo by chtěl před televizními kamerami, které natáčejí Ivetu při tréninku na prosincovou Lucernu, vypadat jako strašák? Mrkněte na exkluzivní video!

„Mám úžasnou maskérku Jarušku, která je mi neustále v patách, abych byla hezká. Třeba když se zpotím u běhání,“ svěřila se Super.cz Iveta a vypočítala další výhody, které získala od televize Pětka, jež už dnes odstartuje své vysílání v osm hodin večer právě reality show Iveta.

„Mám veškerý servis, který potřebuji. Mám trenéra, který se zároveň stará o mou životosprávu, chodím na hypoxiterapii (hubnutí bez námahy, boj proti celulitidě - pozn. red.), což je takový odpočinkový trénink, běhání ráno nalačno, taneční tréninky, oblečení. Od televize mám samozřejmě půjčené auto. Servis je to se vším všudy,“ těší pěnici. Ta se raduje, že se po roční odmlce dává zase dohromady. „Myslím, že to na mně vidíte, že jsem sebevědomější,“ dodala viditelně dobře naladěná Bartošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám