Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

U vašeho oblíbeného prodejce spodního prádla Astratex.cz probíhá další slevová mánie. A my vám exkluzivně přinášíme slevový kód, díky kterému si koupíte podprsenky pro plné tvary s bezva 15% slevou! Ale pozor – jen do neděle.

Pro vás exkluzivně! Sehnali jsme slevový kód!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenek není nikdy dost a zvláště ne těch pěkných. Co si tedy udělat radost a naplnit šatní skříň novými kousky? Pro holky s velkými prsy navíc máme unikátní slevový kód, díky němuž získáte slevu 15 % – na jakékoliv zboží z kategorie plné tvary. Stačí vepsat v košíku do připraveného políčka tento kód: HDCZ12.

Luxusní kousky i pro plné tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo říká, že se pro plné tvary nevyrábějí krásné podprsenky? Podprsenka Caffe Latte je důkazem toho, že i dámy s větším poprsím si mohou dovolit spodní prádlo, ve kterém se budou cítit luxusně. A nezáleží na tom, zda má žena malý či velký obvod – podprsenku sežene dokonce i ve velikosti 70H – tedy v kombinace pro drobné ženy, ke kterým byla příroda nesmírně štědrá… Řekněte sama – nezamilovala jste tenhle kousek na první pohled?

Podprsenka pro skutečně velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plné tvary sice přitahují pohledy mužů, ale zároveň jsou často prokletím. Jen si vzpomeňte, jak probíhal poslední nákup spodního prádla. Pěkné kousky se ve velkých velikostech nevyrábějí a ty, co se vyrábějí… škoda mluvit. Astratex však všem těmto trpícím ženám přináší vysvobození. Podprsenka Crystal je nejenom krásná, ale také je připravená velkým ňadrům na míru – maximální pohodlí a zasloužená elegance!

Konečně pohodlné spodní prádlo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velká prsa potřebují náležitou podporu – aby, jako posledně nepříjemně poskakovala… Podprsenka Appreciating je vytouženým řešením. Je vyztužená, s kosticemi a s extra širokými ramínky, která rozloží váhu a nezařezávají se. Kromě toho má speciální, nízce posazený střih, který vytvaruje dekolt, od kterého nebudou moct muži (ani ženy) pohled odtrhnout…

Pohodlné nošení po celý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Která žena by nechtěla mít v šatníku alespoň jednu extrémně pohodlnou podprsenku? Takovou, kterou ráno a oblékne a po celý den o ní vůbec nebude vědět? A přesto ňadrům poskytne potřebnou oporu? Podprsenka Selection Mocca je tím vytouženým kouskem – je nevyztužená, takže prsům dovolí usednout v přirozeném tvaru, a podložená bavlnou pro extra příjemné nošení. Jednoduše se vám celá přizpůsobí.

Dokonalý tvar poprsí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte nepříjemný pocit z pohledů okolí? Sžírá vás dojem, že by vaše prsa jednoduše mohla působit lépe? Už se netrapte. Stačí zvolit správnou podprsenku – speciální střih dokáže vytvarovat i velká prsa do atraktivního dekoltu. Podprsenka Sonia je jedním z těchto zázračných kousků. Stačí se na ni podívat a hned si ji zamilujete… Tak nezapomeňte pro 15% slevu použít slevový kód: HDCZ12.

Další články

Načítám