Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

A je to tady! Dlouho očekávaná podzimní kolekce exkluzivních podprsenek je konečně v prodeji. Zkoukli jsme ji a vybrali jsme ty nejhezčí kousky. Tak se na ně s námi podívejte!

Žhavé novinky se konečně dostávají do prodeje!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podzim hýří barvičkami a současně nezapomíná ani na tradiční podání v černé a bílé. Co však mají všechny kousky společného? Můžou se pochlubit perfektním zpracováním, okouzlujícími detaily a skvělými střihy, které padnou jako ulité. Dovolí vám užít si pocit luxusu a exkluzivity a zařídí vám obdivné pohledy partnera i kamarádek. Na prvním pohled si je zamilujete.

Když se dokonalost snoubí s luxusem…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podzim se nese ve znamení bezchybného zpracování a úžasných střihů. A dokonalý střih má i podprsenka Tony – košíčky jsou ušity tak, aby se prsa pod oblečením rýsovala pěkně dokulata a současně se pozvedla a vytvořila přitažlivý dekolt. Luxusní vzhled navíc doplňuje bavlněné podložení košíčků, které vám zaručí maximální komfort i při celodenním nošení.

Přivítejte krásu a pohodlí v jednom…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velká prsa potřebují pořádnou podporu. A nezáleží na tom, zda máte jen nějaké to kilo navíc nebo jste jinak útlé děvče. Už si však nemusíte vybírat mezi ošklivými podprsenkami, které připomínají neforemné cirkusové stany. Podzimní kolekce totiž přináší i super kousky pro plné tvary. A podprsenka Nancy stojí v jejich čele. Polovyztužené košíčky v kombinaci s extra širokými ramínky poskytují extra pohodlí a krajka v oslnivé barvě uchvátí vás i vaše okolí.

Podlehněte eleganci a originalitě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podzim fandí odvážným nápadům a jedinečnému vzhledu. Proto vám můžeme představit originální podprsenku Georgia. Na první pohled si vás podmaní výraznou barvou a unikátním designem – krásná černá výšivka, saténový vzhled a speciální střih. To všechno podřízení pohodlnému nošení – užijte si jemné - košíčky i nastavitelná úzká ramínka, která jsou posazená až na kraji, abyste se nemusela vyhýbat hlubokým výstřihům.

Vychutnejte si zasloužené pohodlí…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spodní prádlo dnes musí být nejenom krásné a dech beroucí, ale současně také pohodlné a praktické. Tímto mottem se zcela řídí podprsenka Adelia. Svým nádherným vzhledem vám učaruje. Pravý důvod, proč ji však budete chtít nosit každý den, se skrývá v pohodlí, které nabízí. Vyztužené košíčky s kosticemi vaším ňadrům zaručí potřebnou podporu, bavlněná podšívka nedráždí pokožku a obvod je ušit z příjemného mikrovlákna, takže konečně můžete dát sbohem škrcení a nepohodlí.

Nezapomínáme ani na boubelky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I ženy, které si nedrží přísně štíhlou linii, mohou být krásné. A ani na ně v podzimní kolekci nezapomínáme. Velká prsa potřebují extra péči a současně si i ony zaslouží podprsenku, která vezme dech. Vybrali jsme z mnoha krásných kousků podprsenku Prius, která byla navržena přesně pro potřeby plného poprsí. Vystavte svá ňadra světu na odiv – nebo alespoň okouzlete svého partnera.

Další články

Načítám