Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a manželka Toma Cruise (61) Katie Holmes (45), jež je známá především jako představitelka Joey Potter z teenagerského seriálu Dawsonův svět, si v pondělí zařádila s dcerou Suri v hotelovém bazénu na Floridě. Katie učila svou pětiletou dceru plavat. Přestože je krásně štíhlá, svou postavu si poněkud zbytečně hyzdila v neforemných tyrkysových plavkách na zavazování kolem krku s průstřihem na zádech, který jí stále odstával od těla. Herečka by pro příště mohla klidně volit odvážnější a hlavně slušivější model.

Holmes si se Suri užívala slunce v jednom z luxusních hotelů v Miami. Pokud zrovna nebyla ve vodě, před fotografy se stále omotávala bílou osuškou, případně se halila do pestrobarevných dlouhých plážových šatů. Stylový byl však její bílý široký klobouk, který si oblíbila i malá Suri a mamince jej stále brala.

Poté, co se Suri unavila učením plavání, osvěžily se ještě obě zmrzlinou. Poté relaxovaly na lehátkách. Tatínek Tom Cruise mezitím natáčí nový film Rock of Ages po boku Aleca Baldwina, Russella Branda a Catherine Zeta-Jones.

Média nedávno začala spekulovat, že by Katie mohla být těhotná. Jinak velice štíhlá Katie byla totiž spatřena při nákupech v Beverly Hills, jak se jí pod tílkem rýsuje vypouklé bříško. Domněnky se však nepotvrdily. Holmes i její mluvčí to popřely.

Jak Super.cz začátkem měsíce informoval, "nejlépe oblékané dítě Hollywoodu" Suri Cruise se dostala také do žebříčku nejlépe oblékaných žen světa. Hodnocení provedl prestižní magazín Glamour. Teprve pětiletá dívka se umístila na 21. místě.

Reklama

Další články

Načítám