Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se s Gabrielou Míčovou setkali poprvé, přebírala cenu za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli za film Město, odpad, smrt. No, přiznejme si, že v kině jsme ho zatím neviděli. Nicméně vznikl podle stejnojmenné divadelní hry, kterou už také neuvidíme. A ani kdybychom chtěli.

Uváděla se totiž v divadle Komedie, které loni v létě muselo ukončit svoji činnost. Přesto za stejnou roli dostala Gábina další ocenění. A to prestižní divadelní cenu Thálie jako nejlepší činoherní herečka. A v Gábině je cítit hořkost, že je oceňována za něco, co už nikdo nemá příležitost vidět.

"Od Lvů se nestalo nic nového, žádné nové nabídky. Mám práci v divadle v Kladně," svěřila Super.cz. "Jsem ráda, že se mé desetileté působení v divadle Komedie završilo aspoň těmito cenami," krčila rameny půvabná herečka.

Nás ovšem trochu překvapilo, že jsme ji na Českých lvech viděli jako brunetku a na Tháliích byly její vlasy spíše do blond. "Že by tohle byla ta jediná změna za poslední dobu?" smála se Gabriela. "Ne, u kadeřnice jsem nebyla. Možná to je jiným typem osvětlení," mínila na afterpárty po slavnostním večeru v pražském paláci Žofín.

Ani televizní role se ale Gábině úplně nevyhýbají. V neděli večer ji mohli diváci České televize vidět v dalším příběhu z cyklu Nevinné lži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám