Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen slavné krásné ženy nebo sexy letušky světových aerolinek, ale už i manželky a přítelkyně britských mariňáků fotí své kalendáře. A není pochyb, že je nač se dívat. Členové britské námořní pěchoty Spojeného království musí být jistě nadšeni, že se jejich krásné partnerky rozhodly tímto způsobem ‚udržet‘ přísnou morálku během jejich dlouhých pobytů mimo domov. Pýchou se dme zvláště 12 z nich, jejichž drahé polovičky byly vybrány k nafocení kalendáře.

Pohledné dívky a ženy pózovaly v kalendáři v rámci podpory dobročinného fondu Royal Marines Charitable Trust Fund. Focení pak symbolicky probíhalo v muzeu královské námořní pěchoty v Portsmouthu.

V kalendáři se chtělo objevit původně 65 dívek a žen, a tak se na Facebooku musely vybírat nejen nejhezčí z nich, ale také ty, které mají nějaký silný nebo zajímavý příběh spojený s jejich partnery sloužícími v britském námořnictvu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám