Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takový úspěch nečekala. Exotická Monika Leová, jejíž tatínek pochází z Vietnamu, se stala novou Českou Miss Earth. Ještě před finále si vůbec nevěřila. Nečekala, že by mohli Češi volit Vietnamku. "Jsem realistka. Pro mě je obrovský úspěch už to, že jsem ve finále," řekla Monika Super.cz krátce před finálovým večerem.

Z pomyslného třetího místa je nadšená. Exotika uspěla. "Jsem průbojnice. Jsem šťastná. Chci na nás poukázat, aby bylo jasné, že nejsme o nic menší Češi než ostatní. Jenom jsme se třeba víc potatili," dodala s úsměvem nová Miss Earth.

Monika od dětství nežije s rodiči, vychovávají ji prarodiče. "Žiju s dědečkem a babičkou. Maminka je u přítele, s tatínkem se brzy rozvedli, ten bydlí sám v Chocni," upřesnila Monika.

Monika je v modelingu skoro nováčkem. Žádné velké zkušenosti nemá. "Nějaké focení, přehlídky. Základ, který je potřeba do této soutěže. Největším úspěchem je právě úspěch v České Miss," dodala krásná Miss.

Reklama

Další články

Načítám