Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak vypadala nejkrásnější dívka Česka, když jí bylo pět let? Málokdo by tenkrát tušil, že se z této roztomilé brýlaté holčičky někdy v budoucnu stane Česká Miss. O osmnáct let později se tak ale skutečně stalo. Tenkrát Gabriela Kratochvílová (34) pokukovala po krásných slečnách v televizi a jako většina holčiček snila o tom, že se jednou také projde po módním mole. Nebo o tom, že bude herečkou.

"Se sestrou jsme si takto hrávaly, ale nikdy jsem si nemyslela, že bych se mohla stát Českou Miss," řekla Super.cz krásná Gabriela Kratochvílová. Poslední roky si dokonce myslela, že by v soutěžích krásy mohla uspět spíš její sestra Jana. „Myslím si, že je daleko krásnější než já,“ vysvětluje skromná Gabriela.

Dětství prý měla pohádkové. "Mám dva sourozence, takže jsme si užívali spoustu legrace i pošťuchování, nikdy jsem na nic nebyla sama. Máma říká, že jsem chtěla být herečkou, já spíš myslím, že horolezkyní. Dětství jsem měla opravdu moc krásné," dodala úřadující královna krásy.

Reklama

Další články

Načítám