Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se těsně před přenosem České Miss 2013 ozval ze studia hlas režiséra a požádal jistou „dámu v červeném“, aby přestala žvýkat, tak sebou v Hudebním divadle Karlín trhlo hned několik dívek a žen. Rudou barvu šatů totiž zvolila opravdu početná skupina přítomných.

Pro Terezu Chlebovskou (33) vytvořil temně rudý model její dvorní návrhář Lukáš Lindner, který se prý inspiroval róbami hvězd Hollywoodu. Do červených šatů oblékla návrhářka Dominika Sedláčková také Českou vicemiss 2009 Zinu Šťovíčkovou a velmi hezký model v barvě mořského korálu s americkými průramky oblékla finalistka České Miss 2011 Andrea Kabická.

Jak jsme váš již na Super.cz informovali, rudou řízu pro Jitku Válkovou (32) vytvořila Beata Rajská. „Každý rok přinese společenská sezóna hlavní vlnu barvy, která se pak objevuje na nejrůznějších udíleních cen, Zlatých glóbech a Oscarech. A tak se červená projevila i na České Miss," říká Rajská.

Co myslíte, vyplácí se jezdit v módě na červenou?

Reklama

Další články

Načítám