Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) řádí jako utržený ze řetězu. Po nedávném rozchodu s exmilenkou Pavlínou Dubnou (37), která o něm pro Super.cz tvrdila, že má obří dluhy, žije ve špíně a bere drogy, se ve zlém rozešel i se svým dlouholetým manažerem Zdeňkem Obhlídalem. Ten si totiž "dovolil" setkat se s Dubnou. Sámer to psychicky neunesl. "Pas si tu k***u!" napsal mu v esemesce.

"S Pavlínou jsem se viděl nedávno na jedné akci v České televizi. Hezky jsme si popovídali, má zajímavé umělecké plány. Jestli si se Sámerem něco udělali, je to čistě jen jejich věc a mě se to netýká. Sámer se to však zatepla hned dozvěděl a napsal mi zprávu, ať si klidně pasu tu k***u. Nechápu to. Proč kope kolem sebe a radši se nevěnuje přípravě desky?" kroutí hlavou Obhlídal. Ten má s Issou nasmlouvané ještě tři zakázky. "Věřím, že nakonec dobře dopadnou. Měli bychom se chovat jako profesionálové. Ne jako malé děti," doufá exmanažer Sámera.

Zda se ještě někdy k účastníkovi první řady SuperStar vrátí, netuší. "Jsem zvyklý pracovat se zpěváky a hudebníky. Ne s modelkami. I producent Jurij Nikitin, se kterým jsem dal Sámera dohromady, je z jeho přístupu velmi rozpačitý," upozorňuje Obhlídal. Na otázku, zda i jemu interpret stylu rhytm and blues dluží peníze, jak tomu je údajně v případě Pavlíny Dubné, odmítl odpovědět. "Vůči Sámerovi necítím žádnou zášť, i když je teď mimo realitu. Držím mu palce, aby se mu začalo opět umělecky dařit," dodal Zdeněk Obhlídal.

Issa si změnil telefonní číslo a tak se nám ho nepodařilo kontaktovat. Údajně se totiž potřebuje skrývat před věřiteli, kterým dluží velké peníze. Již před časem ale redaktorovi Super.cz o svém exmanažerovi tvrdil, že se s ním chce rozejít, protože mu dělá ostudu a pracovně ho nikam neposouvá.

Na svou bývalou lásku Pavlínu Dubnou je Issa rozezlen na nejvyšší míru. Veškerá nařčení exmilenky ohledně drog a dluhů rázně odmítl a naznačil, že se jedná o pomstu zhrzené ženy.

Reklama

Další články

Načítám