Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Známá americká herečka Tori Spelling (39) se objevila na obálce magazínu US Weekly se svým nedávno narozeným synem Finnem Daveym, ale více než o svém uzlíčku štěstí se v rozhovoru rozpovídala o tom, jakým peklem si prošla, než jej přivedla na svět.

Už jsme vás informovali o tom, že hvězda televizního seriálu Beverly Hills 90210 byla po porodu kvůli komplikacím hospitalizována v nemocnici. Ale nevědělo se, že Tori byla v nemocnici i deset týdnů předtím, než syna porodila, a čtyři měsíce musela odpočívat v posteli.

Ve dvacátem týdnu těhotenství jí byla diagnostikována placenta previa (vcestné lůžko) - což je komplikace, neboť může způsobit u ženy životu nebezpečné krvácení během těhotenství nebo při porodu.

Tori se snažila svůj stav udržet v tajnosti, ale bála se, že zemře. „Jen jsem si říkala, že tady nesmím nechat své tři děti,“ uvedla.

Její zdravotní problém byl zřejmě způsoben tím, že otěhotněla jen měsíc poté, co porodila dceru Hattie.

Naštěstí Finna porodila bez problémů, ale o tři týdny později se jí otevřely jizvy po císařském řezu a byla okamžitě převezena do nemocnice. Momentálně je už doma a užívá si svých dětí. „Zvládli jsme to. Prošli jsme peklem tam a zpátky,“ dodala Spelling.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám