Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Upřímné zděšení nad vyzáblostí irské herečky Antonie Campbell-Hughes zavládlo na právě probíhajícím filmovém festivalu v Londýně. Na středeční premiére nového snímku Frankenweenie se ukázala bledá a na kost vyhublá dívka, o které by nikdo nepochyboval, že trpí anorexií. Blondýnce, které by se dala hravě spočítat všechna žebra, je přitom již třicet let. Postavě dospělé ženy je ale vzhled jejího těla na hony vzdálený.

Campbell-Hughes na premiéru vytáhla ze skříně šaty, které její extrémní štíhlost ještě zdůraznily. Celý horní díl byl pouze z průsvitné síťoviny, na níž byla aplikována květinová krajka. Pohled na její holá záda i hrudník byl žalostný a ani ruce a nohy, hubené jako párátka, nebyly o nic lepší.

Už dříve hubená herečka v poslední době ještě ubrala na váze, a to především kvůli roli ve filmu 3096, který právě natáčí. Pojednává o životě Rakušanky Nataschi Kampush, která byla osm let vězněna svým únoscem Wolfgangem Priklopilem. Číslo 3096 symbolizuje počet dní, které Natascha strávila v zajetí.

Reklama

Další články

Načítám