Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

"Zázraky se dějí, já to říkám pořád." To byla první reakce české blogerky, která dostala nabídku komentovat módu pro největší český vyhledávač slev Skrz.cz. "Ne, nebudu dávat kapky celebritám za to, že si vzaly do prázdných lodiček silonky nebo že jim outfit zbytečně přidal kila."

Dámský khaki kabátek Fundango

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"Srdeční tep se mi zrychlil nad tímhle khaki kabátkem. Líbí se mi, jak je úžasně propracovaný, šitý přímo na tělo. Ať už si ho představím s jakýmkoli kouskem oblečení, výsledek vidím vždy stejný – kabátek dodá šmrnc jakémukoli outfitu a podtrhne a vytvaruje ženské křivky." Lucie je jednou z českých blogerek, jejichž blog patří k nejčtenějším. A není divu – skvělý humor, nápadité články a perfektní styl. Přesvědčte se sami: www.zivotpodlelucie.com

Dámský tmavě modrý top Gas s korálky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"Na víno s kamarádkou, na pracovní oběd se šéfem a třeba i na rande. Tmavě modrý top Gas působí vždy elegantně a velmi žensky. A pokud nejde o nic formálního, lze ho barevně zkombinovat například s velkou červenou kabelkou nebo k němu vyčesat drdol a zvolit výraznější šperky." Blogerka Lucie má ráda ženské linie i čistě ženský styl. Ale na druhou stranu i věci neobyčejné a originální. Takové, které široko daleko nikdo nemá.

Dámská kanárkově žlutá mikina Fundango s kapucí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"Ač nejsem velký vyznavač mikin, tenhle kousek bych určitě unosila. Příjemně dlouhá vypasovaná Fundango mikina na podzim zahřeje a svou barvou se odliší od šedo-černo-hnědých podzimních svetrů a kabátů. A do kapsiček můžete schovat třeba tramvajenku nebo něco malého na zub." Vyrazíte na procházku raději ve sportovní mikině anebo zvolíte elegantní oblečení?

Dámské holínky Beppi – ideální do pochmurných podzimních dnů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"Génius ten, kdo podobný kousek vymyslel a dal tak holínkám punc elegance. Konečně boty i do těch nejhorších podzimních plýskanic, ve kterých se dá pohodlně dobíhat na ujíždějící tramvaj a ještě nadělat parádu. Pokud si netroufáte na vysoké podpatky a přesto potřebujete lehce prodloužit nožku, mohly by být holínky Beppi to pravé ořechové."

Dámské modré tričko Alpine Pro s potiskem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"Existují kousky, které ať vezmeme kamkoli, vždycky zaujmou! Mně padlo do oka tohle tričko Alpine Pro – jednoduchý pohodlný střih spolu se sytě modrou s neotřelým červeno-bílým potiskem. Jednoduše ideální všude tam, kde se žádá trocha sportovní elegance." Nechte si poradit od Lucie i vy a sledujte její každodenní tipy! Móda na Skrz.cz vás dostane – a neutratíte víc než při těch největších sezónních výprodejích.

Další články

Načítám