Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lindsay Lohan (37) má vskutku vypečenou rodinku... Není divu, že ona sama je samý průšvih, vzor ctností ve svých rodičích určitě nemá. Poté, co její otec minulý rok zbil svou partnerku a byl zatčen, hereččina matka Dina má také z ostudy kabát. Ve středu ráno se s dcerou pohádaly kvůli nevrácenému dluhu 40 tisíc dolarů (780 000 korun). Tuto sumu Dina své dceři nesplatila, jelikož je údajně závislá na kokainu a peníze již nemá.

Rozhořčená Lindsay se s matkou pohádala v jejich rodinném domě na Long Islandu. Když si Dina nedala říct, Lindsay si do telefonu postěžovala otci, že je její matka evidentně zase pod vlivem kokainu.

Podle záznamu z telefonátu Lindsay otci tvrdila: „Tati, je na kokainu. Říká mi odporné věci... Umírám z ní. Je zrovna teď jako nějakej šílenej ďábel. Mám šrám na noze po tom, co se stalo.“ Na matku prý ještě křičela: „Tohle je to, co děláš. Devastuješ lidi.“

Situace se údajně natolik vyhrotila, že Michael Lohan raději zavolal policii, která u domu skutečně v ranních hodinách zasáhla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám