Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedné z nejúspěšnějších českých topmodelek současnosti Denise Dvořákové láska jednoduše sluší. Vztah se slovenským fotbalistou Martinem Hromkovičem a život mezi Prahou, Bratislavou a New Yorkem, jí určitě přidává na sexy vzhledu, čehož příkladem jsou i její poslední fotografie.

Denisa, která se stala světovou vítězkou soutěže Elite Model Look v roce 2006, je jednou z nejúspěšnějších modelek, které Česká republika do světového modelingu přinesla.

Svou tvář propůjčila značkám jako Versace, Givenchy, Dior, Dolce&Gabbana či Cartier a objevila se na titulních stránkách magazínů jako Vogue, Harper´s Bazaar, Dazed and Confused či Marie Claire. Je oblíbenou modelkou Karla Lagerfelda a předváděla snad pro všechny nejprestižnější světové módní domy.

Svou kariéru začala účastí na jednom z castingů do soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, a to v pražském obchodním centru, kam se přišla ukázat na popud své mámy. V dubnu můžou zkusit svou šanci dostat se do finále této soutěže všechny dívky, kterým je 13 až 22 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám