Hlavní obsah
Článek

V poslední době se hodně rozebírá to, že se Vlaďka Erbová (42) s Tomášem Řepkou (50) snaží prodat dům v Černošicích, v němž přes dva roky žijí. Cenu kvůli malému zájmu o nemovitost snížili z čtyřiceti miliónů na osmatřicet. Nás ale zajímalo, kam by šli, kdyby se dům konečně prodal.

Vlaďka prý koupi domu brala vždy jako investici, i když ho vypiplala k dokonalosti. Nemá k němu srdeční vztah, když do něj přivedla svého syna?

"Dceru Viktorku jsem jaké vychovávala v Litvínově a žádný zvláštní vztah jsem k tamnímu bydlišti neměla. Nezáleží na tom, kde žijete, ale s kým. Podle mě je jedno, zda jste v bytovce, řadovce nebo v domě, hlavně, když se všichni milujete," míní Vlaďka.

A kam by se stěhovala, kdyby přišel kupec a vysázel jí požadovanou částku na stůl? "Nepředpokládám, že by to šlo tak rychle. Nastala by spousta papírování a během té doby už by se něco našlo. Ale nevím, jestli bychom šli do už postaveného domku, nebo do bytu a mezitím si postavili něco nového. Zatím není nutné uvažovat takhle dopředu," uzavřela Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám