Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud máte rádi krásné slečny, které se nebojí svlékat před kamerou a ještě vám u toho přečtou zprávy, tak jste na správné adrese.

Jednou z půvabných moderátorek, která ze sebe jen pro vaše potěšení svlékne všechny svršky a ukáže se před diváky přímo v rouše Evině, je atraktivní Simona Saifová, jež své sexy tělo předvádí divákům pořadu RedNews, který běží na nováckém kanálu Fanda.

Nejraději prý čte humorné a veselé zprávy, čímž se řídí také při výběru partnera. „Chlap mě zaujme inteligencí a správnou dávkou humoru,“ prozradila Simona. Aby žena upoutala muže svých snů, nesmí jí podle Simony chybět i trocha soběstačnosti. „Tu správný chlap jistě ocení,“ míní kráska, která si potrpí na černé spodní prádélko.

A jaká sexuální poloha patří mezi její nejoblíbenější? „Klasická misionářská,“ má hned jasno.

Která neobvyklá sexuální místa Simona vyzkoušela, se dozvíte v našem videu, kde se půvabná moderátorka ukáže v celé své kráse.

Před kamerami čte nahé zprávy kromě Simony také oblíbená striptérka Jana Kadeřávková (32) alias Jana z Farmy, pohledná blondýnka Martina Mrakviová, kterou si milovníci filmů pro dospělé vybaví spíše pod pseudonymem Tarra White, či vnadná moderátorka Jana Potyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám