Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec Mickey Rourke (60) je v poslední době na roztrhání. Jen během příštího roku se objeví minimálně v pěti filmech. Rourke však mezitím stíhá i pařit, a tak je jasné, že ne vždy odchází s čistou hlavou. Tentokrát se sice s přehledem udržel na nohou, ale pro změnu jej čekal jiný trapas. U poklopce měl viditelnou mokrou skvrnu, která se na jeho béžových kalhotách skutečně vyjímala.

Čerstvý šedesátník o svém nedostatku možná ani nevěděl. Když totiž opouštěl restauraci Mr. Chow v Kalifornii, před fotografy se nakrucoval a pózoval s rukou v bok. Podobná nehoda se před časem stala také šedesátiletému herci Liamu Neesonovi.

Hvězda snímku Devět a půl týdne si dala před časem s hraním pauzu a věnovala se výhradně boxu. Jeho obličej dostal zabrat, a tak si Rourke dopomohl k lepšímu vzhledu několika plastickými operacemi, jenže v jeho případě se příliš nezdařily. Herec působí opuchle a uměle, ale to mu na filmových nabídkách neubírá. Příští rok se objeví například v očekávaném Sin City: A Dame to Kill For či thrilleru Pretty, Baby, Machine.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám