Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká kapela Imagine Dragons prožívá nejúspěšnější období své kariéry. Ale ne všechno v jejich životech je tak růžové.

Jejich zpěvák Dan Reynolds je tak trochu černou ovcí rodiny. Má osm sourozenců, kteří šli všichni ve stopách svých rodičů a stali se právníky nebo doktory. Tato vyšlapaná cestička Reynoldsovi ale nevoněla. Zakrátko se na školu vykašlal a založil si kapelu. Jak on sám říká: „Ve škole jsem se naučil jenom to, že to není pro mě.“

Možná to bylo nejlepší rozhodnutí v jeho životě. Kapela Imagine Dragons, kterou založil, válcuje hitparády po celém světě a v rámci celosvětového turné se nám představí i v Praze.

Jeden by řekl, že to je nádherný happy end, ale ne všechno v jeho životě je tak pohádkové. Reynolds se přiznal, že trpí záchvaty deprese a úzkosti. Tyto zkušenosti se odrážejí i v jeho hudbě, která je často temná a niterná. Reynolds je ale celoživotní bojovník a jen tak něco ho nepoloží.

„Nemyslím, že je možné, aby se člověk zbavil depresí nadobro. Ale nechci z toho dělat nějaký ufňukaný příběh. Prostě je to o tom, jak se postavíš ke svému životu, který nemusí být vždy jen o jednorožcích a zelených loukách,“ říká Reynolds.

Reklama

Další články

Načítám