Hlavní obsah
Článek

Když Alena Šeredová (46) otevírala zrenovované pražské obchodní centrum, bylo organizátory přislíbeno, že se akce zúčastní i se syny Louisem a Davidem. "Večírky nejsou nic pro malé děti. Ale vezmu je sem zítra odpoledne," slíbila Super.cz Alena.

Je vidět, že se ještě nepřizpůsobila italské nátuře, i když v Itálii žije roky, a kluky rozhodně nenechává ponocovat, ale musejí mít pevný režim. Když byla na párty, syny hlídala babička a sestra.

V pátek odpoledne se opravdu se svými dvěma raubíři, kteří rostou jako z vody a jsou velmi temperamentní, v obchodním centru objevila. Zamířili do dětského koutku a Alena je musela držet hodně zkrátka, aby to tam nerozbourali. A jaký pro ně je největší trest? "Pusa na veřejnosti od mámy," smála se Alena a starší Louis toho byl důkazem.

Když trochu zazlobil, Alena ho objala a pokoušela se mu vlepit hubana. Louis se raději natáhl jak dlouhý, tak široký na podlaze. Hry měli chlapci stejné, jako mají všichni kluci jejich věku. Jakmile vzali do rukou plastová zvířátka, oťukávání se zvrtlo v pranici.

Alena syny nerozmazluje. Když se vypravili na nákupy, žádné velké dárky se nekonaly. Každý dostal jenom jedno malé autíčko.

Reklama

Další články

Načítám