Hlavní obsah
Článek

Miss České republiky 2007 Kateřina Sokolová (34) se natrvalo zaměřila na zahraniční trh. A jak se zdá, vyplatilo se. Jedna z nejkrásnějších českých modelek prozradila, že díky práci v Paříži, kde ji zastupuje francouzská agentura, nemusí brát každý kšeft, aby se uživila. A nejen to. Její krásy si všimlo i vedení francouzského magazínu Prestige a Sokolová bude rovnou na titulní stránce.

„Letím do Francie na focení. Jedná se o focení do magazínu Prestige, které se bude konat v horském středisku Courchevel,“ svěřila se Sokolová, která kvůli práci zmešká i finále České Miss. „Nevěděla jsem přesně, kdy se bude focení konat. Byla tu totiž možnost, že budu muset do Francie už v sobotu, takže jsem nechtěla zbytečně rezervovat lístek, který by mohl využít někdo jiný,“ prozradila modelka.

Sokolová jako jedna z prvních modelek také otevřeně promluvila, jaký je rozdíl mezi francouzským a českým trhem. „Platí tam víc. Honoráře jsou prostě někde jinde než v Čechách, proto mě v poslední době v Česku není moc vidět,“ svěřila se Sokolová, která ale sama přiznává, že práce v zahraničí nemá jen sama pozitiva.

„Ve Francii je to s prací velmi složité, protože si agentury berou velké provize. Jsou měsíce, kdy si vydělám super peníze, stane se ale také, že nemám vůbec žádnou práci,“ prozradila modelka, která ještě před odletem do Francie stihla malou kampaň pro návrháře džínů Jakoba Cohena, během které se pochlubila s malinkatým zadečkem, který rozhodně nemá zadarmo.

„Chodím třikrát týdně do posilovny, tuhle postavu nemám geneticky danou,“ přiznala Sokolová, která není podle svých slov zastáncem diet. „Bojím se, že se může objevit jojo efekt a já zase naberu. Snažím se ale jíst zdravě a hodně pít. Hlavně voda je velmi důležitá, vždyť ne nadarmo se říká, že hlad je převlečená žízeň,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám