Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ben Cristovao (36) nikdy nezapomene na svého kamaráda, který před šesti a půl lety spáchal sebevraždu skokem z Nuselského mostu.

V pořadu Limuzína s Mírou Hejdou se málem rozplakal, když limuzína přejížděla osudný Nuselský most. Celou cestu přes most mlčel a tento rituál dodržuje pokaždé, když kolem inkriminovaného místa projíždí.

„Je lepší mít pár mezníků, nějaká pravidla v životě, protože ti to dodá nějaký pocit, že můžeš v něco věřit, vzdát hold někomu, koho si mě rád, já to dělám tak, že jsem na mostě úplně ticho,“ svěřil se Mírovi Ben Cristovao, kterému se objevily slzy v očích. Moderátor Míra Hejda o nešťastné události nevěděl, jinak by přes Nuselský most nejel.

„Bylo to nepřipravené, i mně to trochu mrzelo, nejel bych tam, kdybych to věděl. Ale Ben byl nakonec v pohodě,“ řekl Míra Hejda.

Ben Cristovao na nešťastnou událost pořád myslí. „Pokaždé když zažiju něco nového v životě, někam se dostanu, někam se podívám, zažiju nějakou párty, potkám nějaké lidi, tak si potom jenom řeknu, že je škoda, že u toho není ten člověk, který tu chybí ze stupidního důvodu, takhle nad tím přemýšlím,“ rozpovídal se populární zpěvák.

Míra Hejda si s Benem povídal také o veselejších tématech. Zpěvák například prozradil, proč si kupuje vždy dva kousky stejného oblečení a doplňků. „Mám dvoje brýle, to kdybych o jedny přišel, dvakrát mám různý košile, tepláky, bundy a spoustu dalších věcí, které mám rád si pořídím dvakrát, kdyby je náhodou přestali dělat,“ prozradil s úsměvem Ben.

A co dalšího na sebe práskl sympatický Ben Cristovao? A jakou písničku ze života zarappoval přímo na kameru? To všechno můžete vidět už dnes na TV Óčko, kde odstartuje další díl Limuzíny s Mírou Hejdou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám