Hlavní obsah
Článek

Vyjde zítra vůbec ještě slunce? I vesmír ohromně poškodila nejnovější událost v českém showbyznysovém rybníčku, když se ukázalo, že kdosi zákeřně a neodvratně zrušil Facebook vedoucí projektu Ornella Štiková (31) Monice Štikové. Matka dvacetileté čerstvé rodičky levobočka manžela Gabriely Patyšové (chlapec Quentin slaví krásných sedm dní života) z toho byla na mrtvici a zná viníka. Po její slovní přestřelce na Facebooku redaktora Super.cz s Vlaďkou Erbovou (42) má jasno. „Asi to byl někdo od ní!“ zuří mamá Štika.

„Profil mám několik týdnů a nikdy mě nikdo nenahlásil. Až teď, když jsem se pustila do křížku s Erbovou. Nevím to jistě, nemůžu nikoho chytnout za ruku, ale proč se to stalo čirou náhodou teď, když jsme měli slovní výměnu? Přitom kdyby tam nerejpala do mé dcery, ani já bych nic nepsala,“ řekla Super.cz Monika těsně předtím, než šla dceři asistovat při krmení dědice trůnu.

„Jsem na Facebooku závislá, tak jsem si hned založila nový. Tam se toho člověk doví nejvíc, co se kde děje,“ dodala.

Vlaďka Erbová měla vypnutý telefon, nepředpkládáme ale, že by nám na Bibli přísahala, že to byla skutečně ona, kdo Štikové starší přiškrtil internetový kyslík. Každopádně jestli ty dvě se spolu potkají, asi dojde na rány kožichem!

Reklama

Další články

Načítám