Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Potíte se už při pouhé myšlence na pocení? Když jste ve stresu? Je takřka nemožné, podat někomu ruku, která by nebyla zcela mokrá? Jsou vaše nohy bez jakékoli vnější příčiny neustále vlhké a studené a mokré kruhy v podpaží už nejde skrývat? Pokud jste alespoň jednou odpověděli ano, máme pro vás řešení. Jediné použití a pocení zmizí na měsíc i déle! Seznamte se s novým Electro Antiperspirantem.

100% účinnost nebo peníze zpět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant® je na současném trhu nejmodernějším zařízením na provádění technologie zvané iontoforéza a dokáže vás zbavit problémů spjatých s pocením už za necelý týden používání. To vše se 100% účinností, která je v případě, že by přístroj vaše problémy nevyřešil, garantována vrácením celé kupní ceny. Vše funguje velmi jednoduše, ruce nebo nohy ponoříte do nádobek s obyčejnou vodou, ve které probíhá iontoforéza, to je zjednodušeně řečeno vysílání velmi malých řízených elektrických impulsů z tužkových baterií do potních žláz, které díky tomu ztrácejí schopnost nadměrně produkovat pot až na celé měsíce. Na podpaží se terapie aplikuje podobně, jen je třeba použít přiložené adaptéry. Vše potřebné je součástí balení.

Komu přístroj pomáhá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Znáte to, čeká vás důležitý pohovor, jednání nebo zkouška ve škole a vaše dlaně jsou najednou celé mokré, až z nich pot doslova odkapává. Snažíte se chodit v pantoflích, ale nohy vám z nich vyklouzávají, protože vaše chodidla jsou neustále vlhká. To způsobuje, že můžete boty kvůli zápachu po krátké době vyhodit do koše. Sedíte v naprostém klidu, a přesto vaše podpaží vypadá jako po uběhnutí maratonu? O prochladlých končetinách nejen v zimním období ani nemluvě. Ať už se potíte jen při společensky vypjatých situacích nebo se prostě potíte neustále, bez jakékoli vnější příčiny, Electro Antiperspirant® vám dokáže pomoci bez ohledu na věk.

Definitivní konec nadměrného pocení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant® byl vyvinut českou technologickou firmou Hightech Development s.r.o. a je schválenou zdravotnickou pomůckou, rozhodně se tedy nejedná o další zařízení, které při svém působení spoléhá na placebo efekt. Při jeho vývoji spolupracovali ti nejlepší odborníci v oblasti vědy, techniky a kožního lékařství s více než 40 lety zkušeností. To dalo vzniknout natolik unikátnímu řešení, že vaše dlaně, chodidla nebo podpaží mohou být v suchu a pohodě za jediný týden a účinky mnohdy přetrvávají i několik měsíců na jediné použití. Jakmile se pocení začne pozvolna vracet, aplikujete již jen jednu krátkou proceduru a jste opět v suchu na dlouhou dobu. To vše za cenu dobití tužkových baterií. Revoluce v eliminaci nadměrného pocení, nic menšího!

Další články

Načítám