Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen o málokterém poprsí slavných hereček se toho napsalo tolik jako o tom Keiry Knightley (27). Dekolt krásky z Pirátů z Karibiku sice nezaujme na první pohled, ale o to víc o něm mluví jak samotná Keira, tak média. Herečka se totiž nikdy za svůj drobný hrudník nestyděla a nejvíc ji dokáže rozčílit, když jsou její ňadra na fotografiích zvětšována ve Photoshopu. Před kamerou se ničeho podobného bát nemusela, a tak se v roce 2008 s klidným svědomím svlékla ve filmu Na hraně lásky.

Knightley si v tomto životopisném dramatu zahrála v erotické scéně s Cillianem Murphym, a právě tam byl její ‚chlapecký‘ hrudník vidět. Se svlékáním možná nebude mít problém ani v budoucnu, být nahoře bez ve filmu pro ni totiž není problém, ale své pozadí by prý neukázala.

Keira nedávno pro magazín Allure uvedla, že její prsa jsou natolik malá, že v podstatě nikoho nemohou zajímat. Ve stejném rozhovoru pak uvedla, že ji v minulosti doběla vytočil krok grafiků upravujících plakáty k filmu Král Artuš.

„Oni vždycky upravují moje prsa. Byla jsem vážně naštvaná, když mi je jednou udělali opravdu, ale opravdu povadlá. Na plakátě k filmu Král Artuš mi přidělali fakt divně svěšená prsa. Na tom plakátě je ale i můj obličej. Takže když už mi je chtěli udělat, měla to být prsa pěkná,“ rozčilovala se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám