Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dagmar Havlová (71) má po dlouhé době konečně jiskry v očích. Prázdný pelíšek po jejích boxerkách Madle, Sugar a Almě už se zase zaplnil.

Herečka pokřtila novou knihu známého veterináře Jana Herčíka, který pro ni připravil krásný dárek - nové štěňátko roztomilé boxerky. „Budu jí říkat Grace, protože vypadá jako princezna,“ svěřila se Super.cz nadšená a dojatá Dagmar Havlová.

Bývalá první dáma si uvědomuje, že s novým pejskem nejsou spojeny jen radosti, ale i starosti, a tak s ním bude chodit na cvičák. „Boxeři jsou náročné plemeno, které se bez cvičáku neobejde, ale i když hraju v divadle a mám spoustu práce, čas si na štěňátko určitě najdu,“ slíbila.

Psí miláčci Dagmar Havlové byli vždy pravidelnými pacienty Jana Herčíka, manžela herečky Kateřiny Herčíkové. Zatímco k jiným veterinářům se pejsci bojí, k němu prý chodí s nadšením. „Já i všichni moji psi jsme ho milovali, pokaždé škrábali na dveře a těšili se, až jim otevře dveře a pustí je dovnitř,“ uzavřela s úsměvem Havlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám