Hlavní obsah
Článek

Popová veteránka a majitelka hlasu o rozsahu šesti oktáv Mariah Carey (54) se v současnosti naplno věnuje svému působení ve dvanácté řadě pěvecké soutěže American Idol. Jako nová porotkyně si dává bedlivě záležet na svém vzhledu a jak je vidět, pravidelné objevování se před televizními kamerami s ní dělá divy. Mariah již dlouho nevypadala tak senzačně jako nyní.

Maminka dvojčat Monroe a Moroccana se nedávno podělila na Twitteru o své snímky, na nichž je do bronzova opálená, má precizně vyžehlené vlasy a na sobě černou slušivou róbu se zlatými aplikacemi ke kotníkům. Se zapínáním šatů jí přitom pomáhá asistentka a vlasy na poslední chvíli před vysíláním American Idolu upravuje kadeřník. Další snímek ve stejných šatech v autě Carey poslala ve čtvrtek s komentářem: „Po show včera v noci :) Ženu se domů uložit děti k spánku!“

Mariah Carey vystřídala v porotě Jennifer Lopez. Obměnil se i zbytek osazenstva kromě zpěváka Randyho Jacksona. Novými členy jsou tak ještě rapperka a rodačka z Trinidadu Nicki Minaj a australský country zpěvák Keith Urban, manžel herečky Nicole Kidman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám