Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) fanoušky oslňuje nejen pěveckým uměním, ale i tím, že se ráda obléká do vyzývavých sexy oblečků.

Chce se totiž líbit, a tak se její šatník neobejde bez šatů či korzetů, které odhalují její přitažlivý dekolt. Nejlepší „hrudníkovou výbavičkou“ této oblíbené zpěvačky se můžete potěšit v naší fotogalerii.

Machálková moc dobře ví, jak na sebe nejlépe upozornit. Pokud se oblékne do šatů s velkým výstřihem, má postaráno o zvědavé pohledy i těch největších gentlemanů, kteří rázem nevědí, kam upřít svůj pohled. A Leoniny oči to rozhodně nejsou.

Machálková se na rozdíl od své kolegyně Ilony Csákové (53) může pochlubit čistě přírodními ňadry bez zásahů plastických chirurgů.

Srovnáme-li výstřihy těchto dvou zpěvaček, jasně vidíme, že Machálková je se svou výbavou jen chudou příbuznou Ilony Csákové, které její ňadra z upnutých korzetů pokaždé doslova přetékají.

Když se tyto dvě dámy objeví společně na jedné společenské akci a vystaví své odhalené dekolty, většině mužů mohou vypadnout oči z důlků. V tomto „prsatém minisouboji“ má však Csáková celkově navrch, což ale Machálkovou nemusí mrzet.

V čem jí příroda ubrala nahoře, přidala dole. A tentokrát opravdu nemyslíme na intimní partie, ale výstavní sexy nožky, které Machálková ráda ukazuje v krátkých minisukních, protože moc dobře ví, že se má čím chlubit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám