Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) boduje. Účastnice Česko-Slovenské SuperStar představuje svůj pilotní singl ze svého nového cédéčka s názvem Z ráje jsem utekla. A odtajnila, kdo je oním tajemným básníkem, který výhradně pro Markétu tuto novinku otextoval – není to nikdo jiný než skutečný mistr slova Jarek Nohavica.

Pro ostravského barda je to od roku 1980 první text, který složil přímo pro konkrétní zpěvačku. Tím předchozím byl veleúspěšný hit Lásko, voníš deštěm, který zpívá česká Lady Soul Marie Rottrová (82). „Je to pro mě neskutečná čest a zároveň radost, že můžu spolupracovat s takovými profíky,“ říká Markéta.

Singl vznikal pod dohledem hudebního producenta Dalibora Cidlinského, který je zároveň autorem hudby. Tento všestranný hudebník úspěšně spolupracoval a spolupracuje například s Xindlem X, Tomášem Klusem, Danielem Landou nebo právě s Jarkem Nohavicou. „Daliborova skvělá muzika a Jarkův působivý text se mi zpíval skoro sám. Pevně věřím, že písnička bude mít úspěch jako Lásko, voníš deštěm od Marušky Rottrové, kterou moc obdivuji,“ dodává mladá zpěvačka.

Singl se dočká i klipu, který bude přesně korespondovat s textem. Postaví se proti sobě ráj a peklo. Převtělí se Markéta do padlého anděla, o kterém zpívá? Na to si budou muset fanoušci ještě chvilku počkat.

Reklama

Další články

Načítám