Hlavní obsah
Článek

Herec Richard Gere (63) má rád ženy a ty zase milují jeho. Pokud ale americký svůdník potká krásku v doprovodu manžela, může z toho být pořádný problém. To dokládá i nepříjemný incident, který se Richardovi stal v jedné newyorské restauraci.

Gere tam totiž věnoval příliš mnoho pozornosti přitažlivé blondýnce, která večeřela u protějšího stolu v podniku Nick and Toni's, napsal deník The New York Post. „Vypadni odsud,“ křičel na herce žárlivý manžel poté, co Richardovo dvoření na dálku překročilo přípustnou mez.

„Stále na tu ženu zíral. Vypadalo to, že to jejího muže pořádně vytáčí,“ popsal incident jeden ze svědků. „Přišel k jejímu stolu, kde nikoho neznal. Pokoušel se s ní mluvit a přitom se nakláněl k jejímu uchu,“ dodal. Žena prý byla z hercovy pozornosti v rozpacích, zatímco její manžel se rozpálil doběla a „doporučil" mu, aby odešel.

Podle Richardova mluvčího se události odehrály úplně jinak. „Pravda je taková, že seděl u stolu se svými agenty a jejich ženami. Když odcházel, pozdravil cestou lidi u tohoto stolu a krátce si s nimi zavtipkoval,“ uvedl.

Americká média, která oficiální verzi příliš nevěří, podotkla, že hollywoodské hvězdě ve flirtu nezabránilo ani to, že je ženatý s herečkou Carey Lowell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám