Hlavní obsah
Článek

To byl zase večírek. Na křtu knihy známého textaře Jana Krůty Sextenze se sice objevil málokdo pod čtyřicet, ale i starší a pokročilí dokáží vytvořit pořádné erotické dusno, které ladilo s názvem knížky.

Moderátorkou křtu se stala Heidi Janků (61), která momentálně uvádí erotický pořad v jedné televizi. A její model to hodně evokoval. Pod průhledný top si vzala černou podprsenku a jen málokterý muž se jí dokázal dívat do očí.

"Provokativně se oblékám už od osmdesátých let a nevidím zatím důvod, proč to měnit. Stejné je to i s obnaženými fotkami. Vždycky, když mne o ně požádají, nejdřív si stoupnu nahá k zrcadlu, abych posoudila, zda je to ještě vhodné. A zatím je to v pořádku," řekla Super.cz padesátnice Janků, která se stále může chlubit fantastickou postavou. "Ale necvičím, na to jsem líná. Raději nejím," svěřila svůj recept zpěvačka.

Vedle ní poutal největší pozornost čerstvý šedesátník Dalibor Janda (71). Vždycky, když si vezme těsnější džíny, dámy zajímá, co je pravda na tom, že je v českém šoubyznysu jedním z nejobdařenějších mužů. Tentokrát se bylo opravdu na co dívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám