Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48), která se nyní ve velkém projektu nové televize Pětka snaží dostat zpátky na výsluní (a zatím se jí to daří), se může radovat. Žena, která se podle našich informací snaží co nejdřív ukončit vztah s Josefem Rychtářem, je už léta známá svým erotickým apetitem. Kolikrát nenechá v klidu ani své spolupracovníky. A podle zdrojů z televize jí teď na pár měsíců chce stanice postavit do cesty pětadvacetiletého namakaného hezouna. Udrží se zpěvačka, nebo po něm vyjede? Podívejte se do fotogalerie, jaký fešák se bude muset bát Ivetiných náletů!

„Televize se rozhodla, že část reality show se bude odehrávat v klubu toho mladíka. Možná bude vtipné, když v něm Bartošová najde zalíbení,“ dozvěděli jsme se z Pětky. Mládenec se jmenuje Radim Kubeček a když jsme ho kontaktovali, byl lehce nervózní. Asi se sám bojí toho, co od Ivety čekat. „Nezlobte se, ale obraťte se přímo na televizi Pětka. Na něčem sice jsme domluveni, ale nemám oprávnění o tom hovořit,“ říká mladý muž. Ten má sice dle Facebooku už dva roky krásnou přítelkyni, ale jak dobře víme, to Iveta nikdy nebrala jako závažnou překážku.

Již pověstné jsou totiž historky o tom, jak nepokrytě před dvěma lety balila šamana a fyzioterapeuta Petra Filingera, který jí chtěl pomoci, místo toho měl ale kvůli zpěvačce problémy doma s partnerkou. Ostatně ani rčení, že co je v domě, není pro mě, Bartošové nic neříká. Vždyť Josefa Rychtáře sbalila jeho exmanželce prakticky před jejíma očima a v jejím vlastním domě.

Uvidíme, zda mezi mladým fešákem a Bartošovou přeskočí jiskra. Ostatně do jeho podniku má dorazit už tento týden i s celým televizním štábem. Možná, že až nebude zapnutá kamera, dočká se Kubeček flirtu, jaký ještě v životě nezažil!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám