Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na základě sázky mezi Liborem Boučkem a kolegyněmi z jeho domovského rádia Zorkou Kepkovou a Markétou Ježkovou došlo k nečekané situaci. Trojice z Evropy 2 včera zasedla do školních lavic v gymnáziu Špitálská a střihla si s maturanty písemku z dějepisu.

„Libora Boučka asi chytnu pod krkem, protože se ukázal jako největší šprt. Vždycky jsem nesnášela ty, co říkali, že neumí nic, a nakonec uměli všechno. A to je přesně Libor,“ hlásila po telefonu do éteru rádia Evropa 2 Zorka Kepková a bylo znát, že jde do tuhého. Trest pro poraženého totiž spočíval v tom, že bude o víkendu vysílat celý jeden vysílací den bez nároku na honorář.

„Tak těžké otázky jsem nečekal, a to jsem si říkal, že jsem docela sečtělý a že mám nějaký všeobecný přehled. Nevím, jak to dopadlo, ale jeden bod z deseti získám. Ale vůbec netuším, jestli dostanu za pět nebo za čtyři,“ okomentoval svůj výkon Libor Bouček, který v hodnocení nešetřil sebe, ale ani kolegyně: „Takovouhle depku jsem fakt neměl dlouho, ale ke svému prospěchu musím říct, že depku, jakou musí zažívat Zorka a Markéta, už si vůbec neumím představit.“

Politické uspořádání světa po první světové válce bylo téma písemky, jejímž vítězem se nakonec stal Libor Bouček se dvěma body. Zorka, stejně jako Markéta, nezískala ani jeden bod, a tak je čeká společný víkendový vysílací maratón.

Reklama

Další články

Načítám